Gratis fragt v/ 599 kr.

Levering 1-4 hverdage

Your Basket

Ingen varer i kurven.

Your Basket

Ingen varer i kurven.

Sylvain Bzikot Bourgogne blanc 2018 Magnum – UDSOLGT

Sylvain Bzikot Bourgogne blanc 2018 Magnum. Stor mineralitet i ganen sammen med afbalanceret klar syre viser på fornemmeste vis Bourgogne Blanc i sin renhed.

Læs mere

350 DKK v/ 1 stk.

Ikke på lager

Ikke på lager

Land

Type

Årgang

2018

Drue

Område

Beskrivelse

Alle detaljer

Producenten

Om vinen

Sylvain Bzikot Bourgogne blanc 2018 Magnum. Frisk, sprød og dejlig ren, med aroma af citrus, hvide blomster og smør. Stor mineralitet i ganen sammen med afbalanceret klar syre viser på fornemmeste vis Bourgogne Blanc fra områderne omkring Puligny i sin renhed.

 

Drik 2019 – 2027

Land: Frankrig
Region:
Under område: Beaune
Årgang: 2018
Indhold: 1,5 liter
Alkohol: 13,5%
Type:
Servering: 10-12 grader
Tørhed: Tør
Passer til: Fisk, Salat, Skaldyr
Producent:
Vinificering:

Druerne kommer fra de unge Puligny stokke og et dejligt blend af nye og gamle egetræsfade.

Vinen er lagret 10-12 måneder på franske fade

Producenten

Sylvain Bzikot har udvikler sig til en superstjerne en rigtig Justin Bieber. Hans klare og præcise stil er meget eftertragtet, så det giver sig selv at de 15 ha som de ejer langt fra er nok i forhold til efterspørgelsen. Domaine Bzikot har eksisteret siden 1940’erne og blev grundlagt af bedstefar Joseph, en polsk immigrant, der ankom til landsbyen uden noget. Først var det en blandet virksomhed: vinmarker og husdyr, men snart kun vinmarker. I de spæde år blev høsten solgt til de burgundiske négocianter men det er fortid nu. Senere fortsat af sønnen Stanislas og nu af barnebarn Sylvain, der nu har overtaget og fordoblet domænet gennem opkøb og alt deres vin bliver nu produceret under deres eget domaine.

Sylvian Bzikot´s 15 ha er hovedsageligt placeret i Puligny-Montrachet samt nogle parceller i Auxey-Duresses, Volnay og Santenay. Gennemsnitsalderen for stokkene er 40-50 år. Høsten sker for det meste i hånden. For rødvinen destilleres 90% af druerne, fermenteres i 15 dage efterfulgt af lagring i 12 måneder på egetræsfade.

Du kunne være interesseret i

Udsolgt