Gratis fragt v/ 599 kr.

Levering 1-4 hverdage

97 points

Wine Enthusiast

95 points

Wine Spectator

Giuseppe Rinaldi Barolo Tre Tine 2013 DOCG MG

Giuseppe Rinaldi Barolo Tre Tine 2013 MG. Selvom det er ret klassisk i Barolo, er 2013 lidt lavere pĆ„ syren end 2010. Dufte af lavendel, menthol, lakrids og kirsebƦr udvikler sig i glasset, hvilket Ćøger vinens store appel.

LƦs mere

9.999 DKK v/ 1 stk.

1 pƄ lager

1 pƄ lager

ļ€¤
ļ—Ž
ļ³

ƅrgang

2013
ļœÆ
ī€

OmrƄde

Beskrivelse

Alle detaljer

Producenten

Om vinen

Giuseppe Rinaldi Barolo Tre Tine 2013 DOCG er en fĆørsteklasses vin, der udstrĆ„ler elegance og finesse. Denne italienske rĆødvin er lavet af de fineste Nebbiolo-druer dyrket i Barolo-regionen i Piemonte, Italien. Vinen har en dyb rubinrĆød farve med strejf af granat, hvilket giver vinen en sƦrlig dybde. Aromaen er kompleks og intens med noter af sorte kirsebƦr, lakrids og tobak.

I ganen er Giuseppe Rinaldi Barolo Tre Tine 2013 DOCG fyldig med faste tanniner og en lang finish. Smagen er rig og lagdelt med antydninger af mĆørk frugt, lƦder og krydderier. Denne vin er perfekt til sƦrlige lejligheder eller som gave til vinentusiaster, der sƦtter pris pĆ„ de finere ting i livet.

Kompleksiteten af ā€‹ā€‹Giuseppe Rinaldi Barolo Tre Tine 2013 DOCG er yderst spƦndende, hvilket gĆør den til et ideelt valg til formelle begivenheder sĆ„som bryllupper eller firmamiddage.

Den passer godt sammen med solide retter sĆ„som stegt kĆød, vildt og lagrede oste. Denne vin serveres bedst ved stuetemperatur efter dekantering i mindst en time for at lade smagen udvikle sig fuldt ud.

Samlet set er Giuseppe Rinaldi Barolo Tre Tine 2013 DOCG en luksuriĆøs vin, der helt sikkert vil imponere selv de mest krƦsne ganer.

Drik 2019 -2043

Land: Italien
Drue: Nebbiolo
Region:
Under omrƄde: Barolo
ƅrgang: 2013
Indhold: 1,5 liter
Alkohol: 14%
Type: RĆødvin
Servering: 16-18 grader
TĆørhed: TĆør
Passer til: Gris, Lam, Okse
Producent:
Vinificering:

Spontan gƦring med hjemmehĆørende gƦr i omkring 25 dage i slaviske egetrƦskar; Lagring i 42 mĆ„neder pĆ„ store slaviske egetrƦsfade, derefter 3 mĆ„neder pĆ„ flaske til sidst.

Producenten

Giuseppe Rinaldi reprƦsenterer stƦrkt traditionelle synspunkter om vinfremstilling, der har bragt vingĆ„rden i konflikt med Barolo-konsortiet. Mest markant har boet altid fastholdt, at de bedste vine fra Barolo altid har vƦret blandinger fra flere steder snarere end det i Ćøjeblikket moderigtige enkelt-vingĆ„rdsudtryk. Rinaldis mest fremtrƦdende vine var blandinger fra henholdsvis Brunate og Le Coste, og henholdsvis Cannubi og Ravera-vinmarkerne og blev mƦrket som sĆ„dan. Imidlertid begrƦnsede italiensk lov, der blev vedtaget i 2009, at mindst 85 procent af frugten skulle komme fra den navngivne vingĆ„rd. Giuseppe Rinaldi modsatte sig Ʀndringerne.

Som et resultat af loven fremstiller Rinaldi nu to nye vine fra 2010-Ć„rgangen: Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate, der bruger den maksimale 15% frugt fra Le Coste-vingĆ„rden, og Tre Tine, en blanding af druer fra Le Coste, Cannubi og Ravera. Rinaldi har undgĆ„et ā€˜nye verdensā€™ tendenser sĆ„som brug af franske barriques og kortere gƦringstider. Som et resultat krƦver vinene betydelig kƦlder for at modne deres hĆøje tanniner.

Du kunne vƦre interesseret i