Gratis fragt v/ 599 kr.

Levering 1-4 hverdage

94Ā points

Antonio Galloni

96 points

Falstaff

17,5/20

Vinum Wine Magazine

96 points

Wine Enthusiast

Giuseppe Rinaldi, Barolo Brunate 2012

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2012 DOCG er kraftig og tƦt i glasset. MĆørkt og med fabelagtig rigdom og dybde midten pĆ„ ā€‹ā€‹ganen. En eksplosion af sĆød rĆød kirsebƦr, blomme, lakrids, lƦder og krydderier efterlader et stƦrkt og varigt indtryk.

LƦs mere

3.399 DKK v/ 1 stk.

5 pƄ lager

5 pƄ lager

ļ€¤
ļ—Ž
ļ³

ƅrgang

2012
ļœÆ
ī€

OmrƄde

Beskrivelse

Alle detaljer

Producenten

Om vinen

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2012 DOCG er en fĆørsteklasses vin, der kan prale af enestĆ„ende kvalitet og smag. Denne vin er lavet af de fineste druer, der dyrkes i Brunate-vingĆ„rden, som er kendt for at producere nogle af de bedste Barolo-vine i verden.

En af de iĆøjnefaldende egenskaber ved Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2012 DOCG er dens kraftfulde udtryk og finesse. Vinens dybe rubinrĆøde farve antyder dens intensitet, som forstƦrkes yderligere af dens komplekse aroma- og smagsprofil.

PĆ„ nƦsen kan du fornemme noter af moden sort frugt, krydderier og tobak, mens du pĆ„ ganen kan smage vinens fyldige rigdom med strejf af mĆørk chokolade og lakrids.

Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2012 DOCG er en vin, der krƦver opmƦrksomhed og respekt. Den er perfekt til at kombinere med solide kĆødretter eller lagrede oste, og den bliver kun bedre med alderen.

Hvis du leder efter en vin, der legemliggĆør kraft og sofistikering, er Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate 2012 DOCG bestemt vƦrd at prĆøve.

Drik 2018-2037

Land: Italien
Drue: Nebbiolo
Region: Piemonte
Under omrƄde: Barolo
ƅrgang: 2012
Indhold: 0,75 liter
Alkohol: 14%
Type: RĆødvin
Servering: 16-18 grader
TĆørhed: TĆør
Passer til: Grill, Lam, Okse
Producent: Giuseppe Rinaldi
Vinificering:

Spontan gƦring med hjemmehĆørende gƦr i omkring 25 dage i slaviske egetrƦskar; Lagring i 42 mĆ„neder pĆ„ store slaviske egetrƦsfade, derefter 3 mĆ„neder pĆ„ flaske til sidst.

Som et resultat af loven fremstiller Rinaldi nu to nye vine fra 2010-Ć„rgangen: Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate, der bruger den maksimale 15% frugt fra Le Coste-vingĆ„rden, og Tre Tine, en blanding af druer fra Le Coste, Cannubi og Ravera. Rinaldi har undgĆ„et ā€˜nye verdensā€™ tendenser sĆ„som brug af franske barriques og kortere gƦringstider. Som et resultat krƦver vinene betydelig kƦlder for at modne deres hĆøje tanniner.

Producenten Giuseppe Rinaldi

Giuseppe Rinaldi reprƦsenterer stƦrkt traditionelle synspunkter om vinfremstilling, der har bragt vingĆ„rden i konflikt med Barolo-konsortiet. Mest markant har boet altid fastholdt, at de bedste vine fra Barolo altid har vƦret blandinger fra flere steder snarere end det i Ćøjeblikket moderigtige enkelt-vingĆ„rdsudtryk. Rinaldis mest fremtrƦdende vine var blandinger fra henholdsvis Brunate og Le Coste, og henholdsvis Cannubi og Ravera-vinmarkerne og blev mƦrket som sĆ„dan. Imidlertid begrƦnsede italiensk lov, der blev vedtaget i 2009, at mindst 85 procent af frugten skulle komme fra den navngivne vingĆ„rd. Giuseppe Rinaldi modsatte sig Ʀndringerne.

Som et resultat af loven fremstiller Rinaldi nu to nye vine fra 2010-Ć„rgangen: Giuseppe Rinaldi Barolo Brunate, der bruger den maksimale 15% frugt fra Le Coste-vingĆ„rden, og Tre Tine, en blanding af druer fra Le Coste, Cannubi og Ravera. Rinaldi har undgĆ„et ā€˜nye verdensā€™ tendenser sĆ„som brug af franske barriques og kortere gƦringstider. Som et resultat krƦver vinene betydelig kƦlder for at modne deres hĆøje tanniner.

Du kunne vƦre interesseret i