Gratis fragt v/ 599 kr. & Levering 1-4 hverdage

Ettore Germano, Barolo Cerretta DOCG 2016

Ettore Germano, Barolo Cerretta DOCG 2016

Ettore Germano, Barolo Cerretta DOCG 2016 er fra den legendariske årgang 2016, hvor man virkelig får lov til at fornemme, hvad Barolo kan, når det er allerbedst.

Vinen er fyldig med en fantastisk velbalanceret struktur og elegance. I næsen har vinen moden rød frugt og vanilje. Efter et par år på flaske vil vinen udvikle sig til antydninger af læder, tobak og nogle små mørke frugter.

 

Drik 2016 – 2042

 

399 DKK v/ 3 stk.
499 DKK v/ 1 stk.

3 på lager

Stk. Discount (%) Stk. Pris
1 499 kr.
3+ 20.04 % 399 kr.

3 på lager

Info

Land: Italien
Drue: Nebbiolo
Region: Barolo
R
Under område: Cerretta
Årgang: 2016
Indhold: 0,75 l
Alkohol: 15 %
Type: Rødvin
Servering: 16-18 grader
Tørhed: Tør
Passer til: Ost, Gryderetter, Grill, Vildt
Vinificering:

Druerne håndhøstes og transporteres i små kurve til vingården. Herefter afstilkes de og knuses let for at gennemgå den alkoholistiske gæring i ståltanke.

Maceration er 40-45 dage med adskillige pump-overs dagligt og også lejlighedsvis delastage, for at tilskynde til ekstration af farve og tanniner.

Vinen lagrer på mellemstore egetræsfade. Hver tønde har en forskellig alder og en anden passage. Efter 18 til 24 måneder, afhængigt af årgangen, bliver vinen flasket, hvor den får lov til at ligge i yderligere 12 måneder, før de er tilgængelige på markedet.

Producenten

Ettore Germano lægger stor vægt i at producere det bedste af det bedste vin. Vinhuset bliver i dag drevet af Sergio Germano, som er 5. generation i familieforetagendet. Sergio arbejder meget med den filosofi, at det er de små detaljer der gør den største forskel i de endelige resultater. Både i vinmarkerne, men også i vinkælderen.

Netop med den filosofi kombineret med respekt for forgængerne, fokuserer han på de primære behov i vingården biologiske kredsløb, uden kraft og hast.

I markerne benytter de grøn gødning med bønner, korn og urter for at optimere det organiske materiale.

Samlet set tager det cirka 800 timers arbejde pr. hektar, hvoraf 90 % er manuelt, men uden tvivl det hele værd.

Du kunne være interesseret i

  • Elio Grasso Barolo Ginestra Casa Mate 2017
    98 point - James Suckling
    95 point - Robert Parker

    675 DKK v/ 1 stk.

    3 på lager

  • Cavallotto Barolo Riserva Bricco Boschis San Giuseppe 2015 DOCG
    98 point - Falstaff
    96 point - Robert Parker

    1.200 DKK v/ 1 stk.

    56 på lager

  • Brangero Barolo Monvigliero 2017 DOCG. Stor smag, fløjlsagtig og fyldig, perfekt harmoni.

    499 DKK v/ 1 stk.

    11 på lager

  • Brangero Barolo 2017 DOCG. Klassisk rød Nebbiolo lys og let i ...

    299 DKK v/ 6 stk.
    399 DKK v/ 1 stk.

    14 på lager