93 points

Wine Enthusiast

18/20 points

Vinum Wine Magazine

93 points

Antonio Galloni

93 points

Monica Larner

Ettore Germano, Barolo Cerretta DOCG 2016

Barolo Cerretta DOCG 2016 er fra den legendariske årgang 2016, hvor man virkelig får lov til at fornemme, hvad Barolo kan, når det er allerbedst.

V/ 1 Stk.
499 DKK
Total:
499 DKK
3+ fl. pr. stk.
499 DKK
399 DKK
Total:

Pr. stk. 499 DKK

Ikke på lager

Type

Rødvin

Årgang

2016

Drue

Nebbiolo

Område

Barolo

Ettore Germano, Barolo Cerretta DOCG 2016 er fra den legendariske årgang 2016, hvor man virkelig får lov til at fornemme, hvad Barolo kan, når det er allerbedst.

Vinen er fyldig med en fantastisk velbalanceret struktur og elegance. I næsen har vinen moden rød frugt og vanilje. Efter et par år på flaske vil vinen udvikle sig til antydninger af læder, tobak og nogle små mørke frugter.

 

Drik 2016 – 2042

 

Drue: Nebbiolo
Region: Barolo
Under område: Cerretta
Årgang: 2016
Indhold: 0.75 l
Alkohol: 15 %
Dyrkningsmetode:
Type: Rødvin
Servering: 16-18 grader
Tørhed: Dry
Passer til: Gryderetter, Vildt, Ost, Grill
Vinificering:

Druerne håndhøstes og transporteres i små kurve til vingården. Herefter afstilkes de og knuses let for at gennemgå den alkoholistiske gæring i ståltanke.

Maceration er 40-45 dage med adskillige pump-overs dagligt og også lejlighedsvis delastage, for at tilskynde til ekstration af farve og tanniner.

Vinen lagrer på mellemstore egetræsfade. Hver tønde har en forskellig alder og en anden passage. Efter 18 til 24 måneder, afhængigt af årgangen, bliver vinen flasket, hvor den får lov til at ligge i yderligere 12 måneder, før de er tilgængelige på markedet.

Ettore Germano lægger stor vægt i at producere det bedste af det bedste vin. Vinhuset bliver i dag drevet af Sergio Germano, som er 5. generation i familieforetagendet. Sergio arbejder meget med den filosofi, at det er de små detaljer der gør den største forskel i de endelige resultater. Både i vinmarkerne, men også i vinkælderen.

Netop med den filosofi kombineret med respekt for forgængerne, fokuserer han på de primære behov i vingården biologiske kredsløb, uden kraft og hast.

I markerne benytter de grøn gødning med bønner, korn og urter for at optimere det organiske materiale.

Samlet set tager det cirka 800 timers arbejde pr. hektar, hvoraf 90 % er manuelt, men uden tvivl det hele værd.

Du kunne også være interesseret i…

Du kunne også være interesseret i…

Indkøbskurv
Select your currency
Scroll to Top

Ønsker du at indhente et tilbud på storkøb?

Dette er ikke gældende på alle vine eller vine der i forvejen er på tilbud. Kontakt os og få det bedste tilbud.

vin@winesomm.dk

Magnus Wilhelmsen
+45 29 89 55 52
Thomas Jørgensen
+45 41 40 20 40

Du er desværre ikke gammel nok

Du skal være over 18 år for at må handle på winesomm.dk

Er du fyldt 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok

Man skal være over 18 år, for at må handle på winesomm.dk