Brangero, Langhe Nebbiolo DOC Quattro Cloni 2019
Brangero Langhe Nebbiolo DOC Quattro Cloni 2019, frisk syre og gode tanniner rammer munden sammen med frisk røde frugter og tydelige fodnoter
Pr. stk. 229 DKK
Ikke på lager
Brangero Langhe Nebbiolo DOC Quattro Cloni 2019. Farven er rubinrød. I duften er noter af de karakteristiske rosenblade og frisk rød frugt. Frisk syre og gode tanniner rammer munden sammen med frisk røde frugter og tydelige fodnoter. Drik den gerne nu men kan også klare en del år i kælderen.
VINIFIKATION: presset, gæres og macereres mosten på skindet i ca. 20 dage, hvorefter den straks lægges i 500-liters tønder, hvor Brangero Langhe Nebbiolo DOC Quattro Cloni 2019 vil hvile i næsten to år, hvor den forbliver på ædelbærmen. Aftapningen finder sted i august to år efter høsten.
LAGRING: på dobbelte barriques: 18 måneder 12 måneder på flaske
Drik 2022-2030
Brangero Langhe Nebbiolo DOC Quattro Cloni 2019
VINIFIKATION: presset, gæres og macereres mosten på skindet i ca. 20 dage, hvorefter den straks lægges i 500-liters tønder, hvor den vil hvile i næsten to år, hvor den forbliver på ædelbærmen. Aftapningen finder sted i august to år efter høsten.
LAGRING: på dobbelte barriques: 18 måneder 12 måneder på flaske
Producenten -
Den familiedrevne Brangero vingård ligger i Diano d’Alba i Piemonte, på den højeste del af bakken foran byen. En fantastisk flot udsigt over Langhe-bakkerne og den smukke by Alba. Vinstokkene, der omgiver bygningen og har det mest optimale eksponering og terroir. Vinene kommer fra egne vinmarker, og familien står selv for alt lige fra arbejdet i markerne til vinificeringen.
Dolcetto di Diano d’Alba, Barbera d’Alba, Nebbiolo d’Alba, Langhe Rosso, Langhe Chardonnay og Langhe Arneis vinificeres, aftappes og vinifeceres i Diano vingården.
I kælderen i Barolo er de to flagskibsvine bevaret nemlig Barolo og Il Barolo Monvigliero. Den nye bygning har faktisk i nogle år været vært for det, der for virksomheden er en kilde til stor stolthed.
FILOSOFI:
Forståelse og fortolkning af terroiret, miljøet og druesorten er grundlaget for at opnå den fremragende, genkendelige vine med sin helt egen personlighed. Vin skal være et udtryk for landet og for de mennesker, der arbejder for det.