Gratis fragt v/ 599 kr. & Levering 1-4 hverdage

Brangero, Barolo Monvigliero 2017 DOCG

Brangero Barolo Monvigliero 2017 DOCG. Stor smag, fløjlsagtig og fyldig, perfekt harmoni.

Læs mere

499 DKK v/ 1 stk.

11 på lager

11 på lager

Land

Type

Årgang

2017

Drue

Område

Beskrivelse

Alle detaljer

Producenten

Om vinen

Brangero Barolo Monvigliero 2017 DOCG. Karakteristisk rød granatæble farve med en lille orange kant. Dufter frisk og harmonisk med noter af jordbær, hindbær, mynte og en krydrede undertone som er vigtig for Brangero Barolo. Stor smag, fløjlsagtig og fyldig, perfekt harmoni.

VINIFIKATION: Monvigliero-bakken er historisk anerkendt som den mest prestigefyldte “cru” i Verduno og er en af ​​de mest repræsentative for hele Barolo-området. Vinificeringen af ​​Brangero Barolo ser en nedsænket cap maceration på skindet i omkring 40 dage efter gæring, efterfulgt af en lagring i anden passage tonneaux i omkring 30 måneder.

De resterende seks måneder i flasken gør den klar til at blive smagt 4 år efter vinificeringen.

LAGRING: 30 måneder i tonneaux og 6 måneder på flaske.

 

Drik 2021-2040

Land: Italien
Drue: Nebbiolo
Region:
RPiemonte
Under område: Barolo
Årgang: 2017
Indhold: 0,75 liter
Alkohol: 14%
Type: Rødvin
Servering: 16-18 grader
Tørhed: Tør
Passer til: Vildt, Lam, Okse
Producent:
Vinificering:

Brangero Barolo Monvigliero 2017 DOCG

VINIFIKATION: Monvigliero-bakken er historisk anerkendt som den mest prestigefyldte “cru” i Verduno og er en af ​​de mest repræsentative for hele Barolo-området.

Vinificeringen af ​​denne vin ser en nedsænket cap maceration på skindet i omkring 40 dage efter gæring, efterfulgt af en lagring i anden passage tonneaux i omkring 30 måneder.

De resterende seks måneder i flasken gør den klar til at blive smagt 4 år efter vinificeringen.
LAGRING: 30 måneder i tonneaux og 6 måneder på flaske.

Producenten

Den familiedrevne Brangero vingård ligger i Diano d’Alba i Piemonte, på den højeste del af bakken foran byen. En fantastisk flot udsigt over Langhe-bakkerne og den smukke by Alba.  Vinstokkene, der omgiver bygningen og har det mest optimale eksponering og terroir. Vinene kommer fra egne vinmarker, og familien står selv for alt lige fra arbejdet i markerne til vinificeringen.

Dolcetto di Diano d’Alba, Barbera d’Alba, Nebbiolo d’Alba, Langhe Rosso, Langhe Chardonnay og Langhe Arneis vinificeres, aftappes og vinifeceres i Diano vingården.

I kælderen i Barolo er de to flagskibsvine bevaret nemlig Barolo og Il Barolo Monvigliero. Den nye bygning har faktisk i nogle år været vært for det, der for virksomheden er en kilde til stor stolthed.

 

FILOSOFI:

Forståelse og fortolkning af terroiret, miljøet og druesorten er grundlaget for at opnå den fremragende, genkendelige vine med sin helt egen personlighed. Vin skal være et udtryk for landet og for de mennesker, der arbejder for det.

Du kunne være interesseret i