Nervi Conterno
Roberto Conterno er barnebarn af Giacomo Conterno og den nuværende ejer af huset Giacomo Conterno. Conterno står i dag for noget af det ypperste af hvad Piemonte kan levere, når det kommer til kvalitetsvin på højt niveau.
-
Nervi Conterno Gattinara 2015 DOCG. Kraftfuldt medium krop og høj alkohol. ...94 points - Wine Spectator479 DKK v/ 1 stk.
-
Nervi Conterno Gattinara 2016 DOCG er et fantastisk årgang for Conterno ...92 points - Cellar Tracker93 point - Wine Spectator549 DKK v/ 1 stk.
-
Nervi Conterno Gattinara Vigna Molsino 2016 DOCG. Hvilken fantastisk vin vi ...+96 points - Antonio Galloni995 DKK v/ 1 stk.
-
I Piemonte i kommunen Gattinara ligger Molsino på en sydvendt skråning ...+96 point - Antonio Galloni795 DKK v/ 6 stk.955 DKK v/ 1 stk.
-
Piemonte, Gattinara og Nervi ja det hænger meget godt sammen og ...95 point - Wine Spectator93 point - Antonio Galloni925 DKK v/ 1 stk.
-
Vinområdet er kendt for sin vulkanske jord og røde lerjord. Vinen ...94 points - Antonio Galloni515 DKK v/ 6 stk.645 DKK v/ 1 stk.
-
Nervi Conterno, Gattinara Vigna Valferana 2013 DOCG. Granatrød og let i ...91 point - CellarTracker93 point - Antonio Galloni695 DKK v/ 1 stk.
-
Nervi Conterno Gattinara Molsino 2013 DOCG. En meget fyldig og aromatisk ...94 points - Antonio Galloni670 DKK v/ 6 stk.730 DKK v/ 1 stk.
-
Nervi Conterno Gattinara 2019, der er udformet med største omhu og ...92 points - Wine Spectator845 DKK v/ 3 stk.915 DKK v/ 1 stk.
-
Nervi Conterno, Gattinara Vigna Valferana 2019 DOCG imponere på alle fronter. ...1.550 DKK v/ 1 stk.
-
Nervi Conterno Gattinara Vigna Molsino 2019 Molsino er en topplacering i ...97 points - Antonio Galloni1.589 DKK v/ 1 stk.
-
Nervi Conterno Gattinara Vigna Molsino 2018 Gattinara-appellationen er en af de ...96 points - Robert Parker94 points - CellarTracker1.825 DKK v/ 1 stk.
Familietraditionerne bliver ført sikkert videre
Conterno er et fyrtårn for Barolo og Babarresco vine. Her laver man vin, som man altid har gjort, hvilket Roberto Giacomo ikke har tænkt sig at lave om på. Roberto Giacomo bruger ikke temperaturkontrol under fermenteringen, vinen fermenterer alene under de givne forhold, og der er ingen brug af moderne teknikker eller hjælpemidler. Efterfølgende kommer vinen på store fade ”botti” i helt op til 7 år.
Roberto Conterno, der tog over efter sin far Giovanni Conterno, har videreført familietraditionerne med stor perfektionisme og innovation. Han har udvidet ejendommen ved at tilføje nye vinmarker, og hans fokus på detaljer strækker sig til alle aspekter af vinproduktionen, herunder eksperimentelle bestræbelser for at forbedre kvaliteten af vingårdens vine. Roberto er også kendt for sine bestræbelser på at eliminere korkdefekter i sine vine.